Gasterij Dennenoord ligt in het schitterend en rustig deel van Nationaal Landschap Het Groene Woud. Verken de mooie omgeving op de verschillende fiets- en wandelroutes.

Ons hotel heeft negen Deluxe tweepersoonskamers en een Suite.

Gasterij Dennenoord heeft ook een schitterend nieuw saunacomplex. Alle luxe is hierbij aanwezig. Een Turks stoombad, een Finse Sauna, een infraroodcabine, een zespersoons jacuzzi en een fantastische rustruimte.

Centraal op het terrein ligt een groot plein van 1500 m2.  Hieraan liggen niet alleen het hotel en het horeca-gebouw, maar ook een grote speeltuin en een trampoline parkje met enkele grote trampolines in een veilig afgeschermd terrein met een zachte ondergrond van gras.

Terwijl de jeugd lekker aan het spelen is kun jij heerlijk genieten van een hapje en drankje op het terras. Ben je zelf niet lui aangelegd, dan biedt ons centrale plein een groot dam- en schaakbord en een officiële jeu de boules-baan. En ook een vaste tafeltennistafel ontbreekt niet.

Tijdens warme dagen kun je volop genieten van het grote achthoekige zwembad met een doorsnede van maar liefst 18 meter! Ook hebben we een kleuterbad voor de allerkleinsten. Rondom beide baden ligt een heerlijke zonneweide.

De parkeerplaats is ruim van opzet en is geheel gratis. Aan deze parkeerplaats liggen 4 geheel ingerichte camperplaatsen. Hier zijn alle aansluitingen die je nodig hebt!