Onze hotelkamers zijn nieuw en ruim van opzet. Zo is onze Deluxe tweepersoonskamer ruim 20 m2. De kamers zijn van alle gemakken voorzien.
De heerlijke bedden staan standaard tegen elkaar, maar kunnen, indien  gewenst, ook uit elkaar geplaatst worden. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met toilet en douche. Er staat ook een koelkastje.

Indien gewenst kunnen we tegen een extra tarief  een extra bed plaatsen. Een kinderbedje plaatsen we gratis. Vraag naar de voorwaarden via mail of telefoon.

Je hebt 24 uur per dag, met je sleutel, toegang tot het hotel.
Inchecken kan van 15.00 tot 21.00 uur, of anders na persoonlijk overleg.

Heb je ons ruime ontbijtbuffet geboekt, dan kun er van maandag tot en met zondag van 8.00 tot 10.00 gebruik van maken. Moet je eerder weg dan regelen we een ontbijtpakketje voor je.

Alle hotelkamers zijn strikt rookvrij. Dat willen we graag zo houden. Daarom zijn we, om eerlijk te zijn, hier best spits op. Graag willen we onze gasten die na je komen ook een kraakheldere en frisse kamer bieden.

Door de rustige ligging wordt je zeker niet wakker van voorbijrijdende auto’s, maar van vogeltjes die fluiten! We wensen je een aangenaam verblijf!

Direct boeken

Impressie van de kamers