Midden in het Groene Woud, daar waar de Meierij rondom Den Bosch en het Kempenland elkaar omarmen, ligt Gasterij Hotel Dennenoord. Hier op het platteland kun je genieten van rust, ruimte, privacy en ontspanning. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Het hotel is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven-Tilburg-Den Bosch.

We hebben nog geen terras of bar, maar wel een binnenplaats waar u heerlijk en rustig  kunt zitten op onze zithoekjes. Drankjes kunt u zelf meenemen ( er staat een koelkastje op de kamer) Er staat ook een drankautomaat en we hebben op sommige dagen een kleine kaart.

In de zomer is het mooie buitenzwembad met grote groene ligweide op 80 meter van het hotel, van het naastgelegen recreatiepark, geopend. Als hotelgast mag u hiervan gratis gebruik maken.

De hotelbar is vooralsnog enkel geopend op vrijdagen van 15:00 tot 19:00 uur.

Boxtel ligt op 3 km afstand van ons. Daar kunt u genieten in meerdere restaurants.

Ook zijn Oisterwijk of  ‘s-Hertogenbosch vlakbij en aanraders met heerlijke bourgondische restaurants.

De naam “Gasterij Hotel Dennenoord” zegt eigenlijk alles over ons en ons bedrijf. Je bent te gast en daarom zullen wij er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen we op de manier waar Brabant om bekend staat.

Het bedrijf wordt gerund door Philip en Ilze van Opstal. Door hun jarenlange horeca-ervaring voelt u zich altijd welkom en thuis in het prachtige weide hotel. Een uitdaging die ze met beide handen aanpakken.

Onze gasten zijn enthousiast en dat geeft energie. Genoeg energie om ook morgen we er bruisend voor je klaar te staan.
We hopen dat je voor Gasterij Hotel Dennenoord kiest en dat je graag terug komt!